Ny blogg – ny inspiration

Japp, det var dags för något nytt: en ny blogg med ett eget namn. Nice. Nu kommer förhoppningsvis också inspirationen att flöda (jag är naiv, jag vet) och jag ska försöka bli bättre på att uppdatera här. Det är ju dumt att jag slutar blogga när jag väl har något att blogga om. Nu ska jag också ha fått rätt på min bildhantering, nästan. Så här kommer lite fina bilder: Se det som en hyllning till hunden (vår hund alltså. Sulli.) eller till Olof för den delen, han är också fin.

Sovandes i soffan

 

På promenad och fågelspaning i Botan

 

Nu har vi tappat bort husse, men han syns också i bild

 

 

Njuter av lite pianospel på vårt nya fina piano

 

Vackra löv i Botan, nu är det höst!

 

 

och en kul bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s