Höstlov!

Denna vecka är det höstlov. För oss kulturarbetare spelar det ingen som helst roll, varje mån-tors är höstlov för Olof och jag kan i stort sett ta höstlov när jag vill. Eller kanske snarare aldrig… Men de som går i eller jobbar med skolan har höstlov nu, så därför har vi passat på att träffa min gamla lärarkompis Karin i veckan (hon var ju så klart inte lärare när vi blev kompisar, det är alltså inte min gamla lärare jag umgås med. Ni fattar!) , vardagsmiddagar när man inte behöver gå upp tidigt nästa dag är så himla trevligt.

Sen har Olof och jag haft FF med mina brorsbarn en kväll. Vi hade varken föräldrar eller farföräldrar på plats såvi kunde gör precis som vi ville. Det var mycket mysigt, barnen fick välja var sin film som vi skulle titta på, sen åt vi hemmagjorda hamburgare och gjorde en koja i tv-rummet med en massa madrasser och så fick de sova där hela natten. Stor succé och vi hade himla kul. Dagen efter gjorde vi scones och var ute och lekte en massa. Det är så gött när man känner att man har energi och bara kan skämma bort sina brorsbarn lite.

20121102-122931.jpg

Här sitter vi och käkar hamburgare framför Askungen, kojan skymtar lite i bakgrunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s