Frukost på avstånd tillsammans!

Något av det roligaste jag vet är när mina tre bröder med familjer är hemma samtidigt. Då är det en sån där avslappnad, skämtsam och familjär stämning som man bara kan koppla av i. Vi pratar alla lite om vårt eget men lägger in inlägg om varandras historier här och där och barnen turas om att kräva uppmärksamhet hos olika personer hela tiden. Vi gör inte så mycket annat än sitter i mamma och pappas kök och dricker kaffe, första frukosten börjar vid 7 (då är mamma uppe) och sen varar den ungefär fram till 11.30, då vi alla är samlade och då är det dags att börja tänka på lunch, som sedan övergår i fika, kanske en promenad och sen middag. Det är underbart och inträffar bara några få dagar om året, någon gång på sommaren och så till jul. Men idag lyckades vi faktiskt, trots att en familj är i Värnamo och en i Frankfurt, att skypea allihopa på samma gång. Vi fick igång ett tre-video-samtal och pratade och åt frukost ihop i drygt en halvtimme. Det fungerade riktigt bra, man pratar lite i mun och barnen visar upp olika färdigheter (en visar upp sina bilar, några andra sin utkarvade pumpa och en tredje att hon har börjat ”äta” gröt) så det är precis som vanligt. Jag håller på att längta ihjäl mig till julen när vi alla kommer ses på riktigt igen.

20121103-230205.jpg

Vi som är hemma!

20121103-230220.jpg

Gänget i Tyskland

20121103-230231.jpg

Underbar teknik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s