Att göra provinbjudningar

Vi blev båda så inspirerade i söndags att vi igår stack till Lund och köpte material för att göra provinbjudningar. Det blev papper i olika blå nyanser, rött band, några provstämplar med hjärtan, embosseringsdyna, embosseringspulver i guld och värmepistol. Allt inhandlades på Panduro, som jag älskar men jag tror att vi kommer försöka leta billigare papper på nätet sen när vi väl ska köpa in hela alltet.

Bild

Olivia var ledig från dagis så hon var med och tittade på. Hon tycker egentligen att vi skulle gjort rosa inbjudningar, men hon tycker att blått är fint också. Och fram för allt var guldpulvret och guldpappret väldigt fint. Så mycket roligare det blev att ha en liten hänförd brorsdotter med som hejarklack, hon får nog vara med sen när vi ska göra resten av inbjudningarna också, för att hålla upp stämningen.

Bild

Att embossa (embossera?) var inte så svårt som man kan tro, men det hjälper nog att ha en värmepistol. Först stämplar man med någon slags emosseringsklister (obs påhittat ord), sen ska man hälla över en massa puder, det som inte fastnar hälls av igen, sedan värmer man med värmepistolen och vips så har man ett jätte fint, lite upphöjt tryck. Bild

Bild

Man kan nästan se på bilden att pulvret smälter och blir glammigt. Nu ska vi bara se hur kul jag kommer tycka att det här är, 80 inbjudningar senare… Men det borde vara genomförbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s