Prinsessfödelsedagar när man är liten

I helgen var det Halloweenparty för att Otto och Jakob fyllt år. Det var runt 35 glada och utspökade 7-9 åringar på plats för att leka, käka marrängsviss, ha disco och gå på skattjakt. Själv blev man nostalgisk och minns hur det var när man skulle på kalas när man var liten. Först var man jätteorolig att man inte hade klätt upp (eller ut) sig tillräckligt, sen var man rädd att någon skulle tycka att man överdrivet det, sen gällde det att få sitta bredvid sina bästisar när man skulle äta, sen var det hela cirkusen med discot, vem man skulle dansa med, att man alltid var 15cm längre än killarna, att jag och en av mina bästisar alltid dansade med alla killarna och sen blev sura på vår andra kompis för att hon bara dansade med de söta (vi var bara fem tjejer i klassen, så det gällde ju att ställa upp). Ja, det var tider det. De här kidsen i Otto och Jakobs klass verkar mycket mer belevade, de dansar inte tryckare precis, de dansar (precis som vi nu gör på våra fester) alla tillsammans i olika grupper på dansgolvet (och till typ samma låtar som oss, sätter man på Barbie Girl får man onda ögat och blir det där gamla fastern som inte fattar någonting…) Så jag hängde mest med Olivia, vi småsystrar får hänga ihop. Och hon verkade också ha en bra födelsedagsfest, även om inte hon var i centrum.

Bild

Olivia ville vara en läskig pumpa, så hon fick låna min sminkrock och så fick jag agera sminkös för att fixa detta.

Bild

Läskig pumpa i prinsessklänning blev det till slut, varför välja när man kan få det bästa av två världar?

Bild

 

Full fart på festen!

Bild

Efter festen fick lilla pumpan ta sig ett bad för att bli ren och sen var det dags att ladda inför nästa födelsedag, nämligen hennes egen, bara några dagar bort.

 

 

I födeseldagspresent fick Olivia en egen prinsessklänning (den blåa har hon ärvt från sin bror som önskade sig en i julklapp för flera år sedan) och av oss fick hon en mikrofon med stativ, gissade om det var en nöjd liten tjej som gick runt och spred glitter  omkring sig (klänningen glittrade av sig en del nämligen).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s