Tre projekt och en Lundakarneval!

Hej vad det går! Efter Frankfurtresan har det varit möten och möten och lite jobb (med Johan Glans föreställningar och som sjukgymnast på Infektionen i Malmö) och fler möten. Nu plötsligt är allt igång på olika håll. Vi är i uppstartandet av tre olika projekt och jag sitter med projektplaner, avtal, utvärderingar och budgetar. Mycket spännande på gång, lite nytt och lite gammalt men veckans nyhet är nog ändå att jag kom med i kommittén för Lundakarnevalen 2014. Det är magiskt och fantastiskt och jag skulle kunna skriva hur många cheesy saker som helst om att detta nog har varit min dröm sedan jag kom över dvderna till Lundakarnevalen 2002 och kollade på de stora nöjena, tåget, bakom kulisserna, nedräknarna och filmen om och om igen. Vilken nörd jag var (är kanske)! Men jag ska inte bli blödig utan ska bara helt enkelt glatt konstatera att det här kommer nog bli det största jag får vara med om, och det är exalterande!

Skärmavbild 2013-02-06 kl. 22.37.04

 

En nyvald och glad kommitté!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s