Barnen på bröllopet!

Vi var ganska bestämda redan på början på att vi ville ha med våra brorsbarn på bröllopet. Alla fick vara brudnäbbar om de ville och alla ville, vilket vi tyckte var underbart. Nio stycken var de tillsammans och allting blev absolut lite rörigare men också roligare, tyckte vi. Dessutom fick vi umgås med alla redan från några dagar innan och det är ju alltid gött, eftersom vi kanske var lite väl fokuserade på själva dagen. Här är ett gäng bilder på dem alla, fram för allt från dagarna innan. (Jag har aldrig tidigare lagt bilderna i ett galleri, så vi får väl se om det är bra, då kommer det nog lite fler bilder från själva bröllopsdagen snart!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s