Förberedelser inför mässan om en vecka!

Idag är det fullt fokus på Bröllopsmässan som äger rum om en vecka. Nja, lite karneval klämmer sig in i dagens att göra lista också, men mest är det Bröllopsmässa… Det är skojigt och skrämmande på samma gång. Alltid svårt att veta om det kommer folk, om det är bra väder, om pressen kommer, om klänningarna kommer passa modellerna och så vidare och så vidare. Men det gäller bara att försöka planera så gott det går, svara på frågor från utställare och försöka få bekräftelse från alla håll. Så att alla är redo och på hugget när dörrarna öppnas kl 11! 

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s