En vanlig karnevalsdag!

Idag känns som en försmak på hur mina dagar kommer se ut till våren. Börjar med ett frukostföredrag om Karnevalen, idag för LU alumner och tillsammans med Pehr Andersson, general -86. Oerhört roligt och jag lärde mig en massa av Pehr också, han är verkligen en duktig talare och jag försöker ta efter så gott det går och memorera några av hans historier om karnevalens historia. Sedan bar det iväg till borgen och möte med Ragnvi, nöjeschef och hennes souschef Magnus. Vi pratade Karnevelj, spånade en del och redde ut en del. Det gör att jag, om möjligt, är ännu mer sugen på denna första enorma internfest i mars! Nu inväntar jag nästa möte, lunchmöte med Jens, musikchefen. Vi ska prata om vårt nästa möte med sektionscheferna, om vad vi behöver prata om då och hur vi lägger upp det på bästa sätt. Också väldigt skojigt! I eftermiddag har jag två andra möten inbokade och en karnevalsfika. Så rullar dagarna på ungefär, just nu är det lite undantag för vår julmarknad nästa vecka (14-15 december), som också ska bli jättekul, men annars växer karnevalsfokusen för varje dag!

Skärmavbild 2013-12-05 kl. 11.48.42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s