En regnig söndag med sikte på organisation!

Det regnar. Hela gården är grå och trisst och blöt. Men om en vecka är det julmarknad! Då tänkte vi att det ska ligga lite pudersnö, vara stålande sol och så där torrt så att vägarna, efter att ha blivit plogade och saltade, är enkla att köra på. Vi jobbar på det. Men precis som inför karnevalen så får man bara försöka att inte uppröras över hur vädret skulle kunna ställa till det för oss, utan istället preppa allt så gott det går utifall att det skulle vara snöstorm. På marknaden alltså, snöstorm är väl iallafall högst osannolikt på karnevalen? Eller? Vi går vidare… 

Söndag idag, min favoritdag. Iallafall när det kommer till att jobba med organisation och planering. Ingen annan jobbar nämligen så man vet att man får sitta ostört med vad man har framför sig. Man kan riktigt gräva ner sig i listor och kartor. Idag har jag dagordning för kommittémöte + några underlag till detta, karta över Julmarknadsområdet och placeringskarta över utställarna till Julmarknaden på min att göra-lista. Så medan regnet faller vidare ska jag njuta av mitt te och de levande ljusen i adventsstaken och i lugn och ro organisera upp saker och ting. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s