God fortsättning!

Nu börjar maskineriet sakta dra igång igen. Julens mail är besvarad, kommittén är påmind om vad vi ska prata om på vårt första möte på måndag och sakta börjar vi lyfta blicken från julmaten och nyårsfirandet för att skåda in i framtidens karneval 2014. Det är minst sagt spännande och med 133 dagar kvar till take off finns det mycket som ska göras. Först och främst har vi ju uppropet den 9 februari, alltså snart bara en månad kvar, då karnevalsengagemanget plötsligt exploderar och då runt fem tusen personer med stolthet kan få kalla sig karnevalister. En månad efter det, ungefär, har vi karnevelj – våra stora kick off tillsammans med några tusen av karnevalisterna. Under tiden, som vi planerar inför dessa två stora events, så rullar alla sektionerna på också, fram för allt så kommer vieriet och filmen snart att vara igång för fullt. Många av de andra sektionerna kickar igång på riktigt i april för att ladda en månad och sen plötsligt är det maj, vi flyttar in i Lundagård och alla lokaler runt omkring, på det följer en intensiv karnevalsvecka med teknikrigg, genrep, pressträffar, sista minutenfix och sen invigning, karneval och hela faderullan gånger hundratusen i tre fantastiska dygn där vi kommer karnevala (ja det kommer bli ett verb)! Sen ska vi städa. Det känns som om det kommer gå ungefär så fort. Och det kommer bli fantastiskt roligt!

”bra, då sätter vi igång, med en glad och munter sång!”

Skärmavbild 2014-01-03 kl. 12.50.36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s