Grönsaker, för att bryta av.

Efter att ha varit på karnevalscentralen runt 12 timmar idag utan att ha satt min fot utomhus och både satt i mig pannkakstårta, kaffe, widerbergare, mer kaffe, ”fika” (vad nu det innebär), te (för att bryta av kaffet), cola och en widerbergare till, så är det rätt gött att komma hem till grönsakssoppa till middag. Det bästa av allt: det krävde minimal ansträngning. Jag hade nämlingen fryst in färdighackade grönsaker för någon vecka sen när vi ändå gjorde storkok. Bara att ta ut, hälla i varmt vatten och tillsätta lagom mycket kryddor. Klart!

20140128-205402.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s