Från radiosändning till filminspelning

Denna vecka har Lundakarnevalen satt igång. På riktigt! Vi har gått från planering till action och knappt ett år efter att kommittén blev tillsatt så började Karnevalsradion att sända karnevalsprogrammet På tal om karneval, som nu kommer gå varje torsdag klockan 19.00 på 99,1. Jag fick vara med i premiärprogrammet! Vill man lyssna på det så kan man hitta det här: På tal om Karneval

20140202-150458.jpg

Idag sätter nästa sektion igång, nämligen Karnevalsfilmen! Nostalgin är på topp (för mig) och plötsligt märker jag att jag saknar många från det gänget som var med i Filmen 2010. Vi var ganska tighta på slutet, precis som det här gänget kommer att bli. Idag är det lite nerver här och där men det är väldigt roligt att nu få vara med som statist.

20140202-151107.jpg

20140202-151124.jpg
Här har vi några glada statister!

20140202-151215.jpg
En grej som Truls lärde mig i förra filmen var att man måste dricka bubbel efter första tagningen. Det tyckte jag var en bra tradition att föra vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s