Tiden flyger iväg!

Det är alltså inte helt lätt att hinna med allt och tyvärr blir bloggen lidande. Men, jag ska försöka hinna med att blogga lite kortare och lite oftare om vad som händer egentligen. Just nu är vi mitt emellan upprop och Karnevelj, alla ska ha fått en plats och ett välkomnande till sina sektioner. Vi har också utvärderat uppropet och tagit fram saker som ska förbättras till nästa evenemang och resten av våren. Det är konstigt att det är mars på lördag. Sen är det ju april och sen maj, ja, som alltid men ändå ser jag månaderna på ett helt nytt sätt med allt vad de innebär nu. Det kommer bli en spännande tid!
Nu behöver jag sova för imorgon ska jag och Lotten hålla föredrag om karnevalen kl 8.00, sedan ska vi vidare på möte med Sydskånska Nationen. Vi är runt nu och träffar alla nationerna, vilket är både kul och lärorikt för mig som mest hängt i borgen. Så godnatt och på återseende snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s