Utställarträff!

Så var det återigen november och julmarknaden närmar sig med stormsteg. Jag är platschef, personalchef och ansvarig för underhållningen så just nu är det en hel del bollar i huvudet. Men jag tror att det mesta är (nästan) på banan. Idag var det utställarträff iallafall och runt 30 olika utställare var här för att titta på lokalerna, få information och ställa frågor. Det är alltid spännande att träffa alla och de verkar också nöjda med träffen. Det gör väldigt mycket när det väl är dags för marknad, att man har fått ett ansikte på dem och kanske ännu mer att de har fått ett ansikte på oss, det underlättar kommunikationen enormt. Vi är dessutom fler utställare än någonsin i år, runt 90 stycken och för att få plats har vi öppnat upp ännu en lokal. Mycket spännande att växa! Man känner ju också att ansvaret växer på det och även personalstyrkan har blivit något större. Men det är en balansgång mellan det mysiga, familjära och det stora, professionella så klart. (Fast familjära kommer vi nog alltid vara, med tanke på att hela familjen är insyltad på ett eller annat sätt…)

utställarträff 1

Fick hjälp med att sätta ihop kuverten med viktiga papper till utställarna. 90 kuverten tar lite tid…

utställarträff 2 utställarträff 3 utställarträff 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s