Övedsklosters egna butik!

Jag tycker det är så coolt att Hans och Johanna har öppnat butik på Övedskloster. Om ni inte har varit där så tycker jag absolut att ni ska försöka svänga förbi någon dag, om inte annat passa på att besöka den på vår julmarknad den 12-13 december. Butiken kombinerar deras två stora intressen: kött och kläder. Det är som är så gött med den är att jag verkligen gillar allt som säljs där så jag rekommenderar den gärna. Köttet är närproducerat och jag vet att de kossorna har mått bra hela vägen. Kläderna är ursnygga i bra kvalité och dessutom finns där en massa fina grejer som man gärna ger bort i present, som inredning och smycken. Så besök Slottsbutiken när ni har möjlighet och följ dem på instagram om ni är mer nyfikna!

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 22.12.16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s