Så glad att ha en glad bebis!

Att få barn är lite av ett lotteri. Man vet aldrig vilket typ av temperament ens barn kommer att få, eller sömnrytm eller matglädje. Vissa saker verkar bara bli och till viss del spelar kanske föräldrarnas beteende in men jag tror också att det till stor del är en fråga om tur. Oavsett så har vi fått en väldigt glad och nöjd liten bebis. Han är nästan alltid glad och är han inte det så är det ofta snabbt åtgärdat, då är han hungrig, trött eller uttråkad. Men för tillfället, till exempel så har är det en timme tills han ska äta, han har sovit fram tills för en liten stund sedan och han ligger själv på sin filt och upptäcker olika leksaker. Man kan ju bli mörkrädd när man läser alla föräldrabloggar om barn som aldrig verkar sova mer än någon timme i sträck, som bara vill bli burna hela tiden och som aldrig går att lägga ifrån sig. Men så måste det tydligen inte vara. Det är vi väldigt glada för!

IMG_9450 IMG_9569

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s