Snart dags för ett nytt äventyr

Senaste åren har innefattat några stora händelser som året på ett eller annat sätt kretsat kring; New York, bröllop, karneval och Folke. Nu är vi snart på väg in i nästa stora äventyr: Stockholm & allt vad det innebär med flytt och boende, Folke och förskola, utbildning och jobb och inte minst att lämna alla och allt i Skåne i minst tre år. Phew vad det är blandade känslor men även om sorgen att lämna familj, vovve och vänner för så lång tid är enorm så försöker vi fokusera på de positiva. Det ska bli så otroligt spännande med min utbildning, det känns verkligen bra med vår nya lägenhet (som vi inte får förrän i oktober men ändå), det ska bli jättekul att kunna umgås med alla vänner i Stockholm som vi annars inte ser så ofta och det ska också bli spännande för Olofs del jobbmässigt, det känns som om mängder med möjligheter ligger runt knuten. Jag tänkte försöka ta upp bloggandet igen ifall någon vill följa med oss på vår resa som börjar snart…

Skärmavbild 2016-08-09 kl. 13.05.24.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s