Men, vem har Folke?

De som följer mig på instagram har förstått att det är rätt mycket som händer här uppe. Olof har repat mycket (även efter premiären eftersom han också är understudy), jag har gått i skolan och dessutom behövt se en massa föreställningar. Plus en del som jag själv har velat se. Just denna veckan föll det sig dessutom så att jag skulle se två föreställningar för skolan och hade en inbokad sen ett år tillbaka så det har varit rätt intensivt. Som tur är har vi fantastiska familjemedlemmar och vänner som ställt upp och passat Folke när både Olof och jag varit borta. För det verkar det vara många som undrar, vad vi har gjort med honom, men ni behöver inte vara oroliga. Dels har mina föräldrar ställt upp massor och först haft Folke själv en vecka i Skåne, sen följde mamma med upp hit en vecka och sen kom hon upp två dagar till när det körde ihop sig för oss. Verkligen helt ovärderlig hjälp och så roligt för Folke att få hänga med mormor hela dagarna. Sen har min fina kusin Eric med sin fina flickvän Frida hoppat in och ställt upp så att jag kunde gå på Sällskapsresanpremiären. Dessutom hoppade Eric in så att Olof och jag kunde gå tillsammans på the Phantom of the Opera men då kunde Eric bara halva kvällen så då hoppade även min fantastiska kompis Clara in och bytte av Eric för att sedan vakta en sovande Folke. Phew alltså, vad skulle vi gjort utan er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s