När det är helg är det helg

Det härliga (beroende på hur man vill se det) med att ha en 1,5åring är att när man är med honom så är man med honom. Därför håller jag, till min egen förvåning, helg när det är helg eftersom jag har Folke själv nästan hela helgerna nu när Olof jobbar. En av de stora fördelarna med detta är att jag är riktigt taggad på skolan på måndagsmorgonen. Sitter nu på bussen dit och ser mycket fram emot en vecka med Ekonomi. 

Helgen bjöd på en lugn fredagskväll, att Folke blir bättre (?) på att äta själv, Lidingöloppet, mysig middag med Clara och Björn (som hade sprungit Lidingöloppet), upptäkten av en ny lekplats och sen klassisk take-away söndagsmiddag med Olof.  Här kommer några bildbevis…

    

  

      
    
      

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s