Hur äter man ost??

Två saker som man verkligen saknar från Sverige (förutom kille, hund, familj osv. ta inte illa upp, detta är inget sentimentalt.) är:

1. Diskborste. Nu har jag inte letat igenom alla affärer i London men vi har ändå gjort ett bra försök att hitta en diskborste (hur svårt ska det vara?) men utan resultat. Detta har gjort att vi nu diskar med en disksvamp. Vet ni hur ocharmigt det är? Ganska!

2. Osthyvel. Hur äter engelskmännen ost? Alltså jag hade förstått det om det hade varit så att de inte har hårdost som man ska lägga på frukostmackan, om det bara hade haft ”finost” som man äter på kex till ett glas vin, det hade varit sin sak. Men de HAR vanlig himla Herrgårdsost som man inte ska äta på kex (tror jag) men HUR skivar de den? I have no idea! Jaja, som tur var så hade Ika förberett oss på detta så vi hade med oss en osthyvel (så den saknar vi inte så mycket). Om jag inte minns fel så har amerikanarna samma problem, för det är faktiskt ett problem, så vi får nog ta med osthyvel dit också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s