Jag har ropat på vargen så många gånger…

Men nu, NU, är vi äntligen verkligen på gång, med i alla fall en bunte papper som ska till det där Amerikat. Jag har gjort färdigt ett kuvert med adress OCH frimärke med våra betyg. De måste nämligen ha dem i pappersform av någon anledning. Olof ska få dubbelkolla papperna, sen ska det slickas igen och skickas. (anledningen till att han ska dubbelkolla våra två olika betyg är att jag upptäckte innan att jag råkat lägga ner två exemplar av mina betyg, så nu tar jag inga risker). Och i samma veva som vi skickar betygen ska vi betala in depositionen. FÖR när vi har gjort dessa två punkter, på min alltid så oändliga att-göra-lista, så har vi BOKAT våra platser på våra respektive kurser. HEJA! Så det ska vi göra i kväll och då ska vi dessutom passa på att skicka iväg var sitt mail med vars fyra bifogade dokument för att vi ska få vårt I-20 certifikat och sen ska vi bara ta oss till ambassaden och sen har vi vårt VISA. Ni fattar att hjulen verkligen rullar nu. Men att det går trögt och det var tur att vi började för någon månad sen och inte två månader innan som Matthew på NYFA tipsade oss om först. Men han kunde ioförsig inte veta att vi inte är helt snabba. Fick föresten svar på första stipendieansökan idag, från Swedbank. Jag fick inte det stipendiet, vilket var en stor besvikelse, det var det jag trodde mest på. Men men, bara att ta nya tag!

Lyssnar för övrigt på musikhjälpen som började idag. Jag har önskat en låt så nu kommer jag lyssna tills de spelar den. Hoppas att de spelar den! In och önska låtar och bidra med 50, 100 eller 200 kr!
Musikhjälpens hemsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s