Kändisspaning

Vår lärare, som heter Bryan Norton föresten, berättade att Tom Cruise och Katie Holmes precis har flyttat till 13th street. Det var tydligen ingen hemlighet, så om ni kommer till NY och letar efter oss så kommer vi förmodligen vara där på kändisspaning.

Cruise är ju huvudet kortare än Holmes och måste därför alltid filmas så att han ser längre ut. Det är ju inget nytt, och ni visste kanske redan det. Det finns tydligen lite skådisar som har konstiga saker i sina kontrakt. Barbra Streisand måste tydligen filmas ur en speciell vinkel och J-Lo får man aldrig ta ögonkontakt med när hon är on set, till exempel. Sådant får vi lära oss på våra föreläsningar! (bland annat!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s