Victor Verhaeghe

Alla Olofs lärare jobbar också som skådisar, vilket så klart är väldigt bra då de har en massa erfarenhet och vet hur tuff branschen är men de är ändå duktiga nog att få jobb hela tiden. En av lärarna heter Victor Verhaeghe och i kväll var vi och såg en show som han har gjort på Abingdon Theatre. Han har en egen timme en söndag i månaden och bjuder in lite olika skådisar som deltar i hans sketcher eller så kommer de med egna sketcher och så har Victor en massa egna roliga sketcher så klart. Det var fantastiskt roligt och Victor var en precis så bra skådespelare som man vill att någon ska vara. Han har glimten i ögat, är inte rädd för att spela ful och kan gå in i fem olika roller i fem olika sketcher med lika mycket trovärdighet i varje. Jag tror att både jag och Olof blev inspirerade att producera något live igen. Vi får väl se hur vi kombinerar film- och liveproduktioner i framtiden. Jag skulle vilja lägga upp ett youtube-klipp med Victor men vårt internet är så långsamt, så gå in på hans hemsida och kolla, han har varit med i allt från Third Watch till Sex and the City!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s