frukt, film och för mycket kaffe

Tiden verkligen flyger iväg och vi börjar närma oss mitten på kursen. Mitt dåliga bloggande senaste veckan beror egentligen enbart på att vi har flyttat och inte har internet på det nya stället. Och vart har vi flyttat, kan man undra. Jo, till ett litet rum på 73e gatan, väster om Central Park. Vi har världens finaste utsikt och behöver bara korsa gatan för att vara i Central Park, det är optimalt om man är fågelskådare (som Olof) och gillar promenader (som jag). Vi flyttade in i måndags under minst sagt röriga omständigheter. Vi både hade olika inspelningar på morgonen, sen stressade vi i oss lunch, packade färdigt det sista och släpade med oss väskorna på tunnelbanan (jodå, tunnelbana = i stort sett gratis, taxi = i stort sett skitdyrt). Vi hade ju bara 3 stora väskor och var sin supertung ryggsäck. Men jo, det var jobbigt. Men vi kom fram, försenade, svettiga och var egentligen tvungna att vända direkt och hasta vidare till nästa filminspelning. Det var en tjej i mitt crew som skulle filma och jag och Olof fick spela mot varandra, mycket roligt. Och trovärdigt hoppas jag eftersom vi skulle spela ett förälskat par.

Och sen har veckan fortsatt i den hastade takten kan man säga. Mycket kaffe har det blivit och jag försöker kompensera mycket stillasittande med mycket frukt (hur nu det går ihop…) Vi har haft långa dagar och mina projekt börjar kulminera och leda till mitt sista finalprojekt. På tisdag ska jag ha ett färdigt manus och jag har inte ens en idé ännu, så… om ni kommer på något som man kan filma på två dagar och redigera på fem så är jag idel öra.

Dags att skynda vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s