Bilderbok med fokus på Max

Återigen kommer här en snabb uppdatering av de senaste dagarna med hjälp av bilder. Nu håller vi på med våra sista filminspelningar. Alla har sammanlagt två dagar var att filma och så försöker vi puzzla ihop det med våra skådisar och locations. Mycket svårt men roligt! Här är mitt crew och Bryans hund, som spelade en stor roll i Eugênias film, världens största Doberman, Max.

Klappa Max.
Bryan påstår att han är renrasig men vi är helt övertygade om att det finns en häst eller björn lite längre bak i släkten. Det var faktiskt en liten kille som kom fram och pekade på honom och sa ”Is that a horse?” 

Max njuter. 
Max är världens snällaste hund och kanske den minst aktiva jag någonsin mött. 

Espen konkurrerade med Max om uppmärksamheten

Max vill inte.
Och Lana (också skådis, som går i Espens klass), skulle promenera förbi Espen med Max, vilket visade sig var lättare sagt än gjort. Max ville helst stå still. 

Max vilar

Duktig Max.
Här väntar Max och jag på resten av gänget som köpte lunch, då la han sig på mina fötter och spelade död, vilket ledde till en himla massa kommentarer från förbipasserande. 

Grabbarna Grus i slutet av dagen

Max är slut som artist. 
Min bränna efter en dag utomhus… Notera ändå hur mulet det var på många av bilderna!!

Filminspelning dag 3, nu är det Dans film. Här är vi i ett pyttelitet badrum. John står redo med kameran bakom Espen (ja, han spelade huvudrollen även i denna film, denna gång utan Max) och jag skulle ta ljud. Eftersom spegeln var upphäng i höjd till ett barn så sitter Espen på en soptunna, för att komma i rätt höjd. (en soptunna som sedan gick sönder…)

Alex lagade mat till hela crewet (vi var hemma hos honom) och imponerade på alla

Espen passar på att vila lite… 

Och när vi äntligen var färdiga, vid 10 på kvällen, mötte jag upp Crystal och Olof som hade hittat en bar med spel, billig öl och gratis choklad = himmelriket för oss. Och den ligger inte långt ifrån där vi bor, så dit går vi nog igen. 

och höjdpunkten på dagen var när vi kom hem och hittade ett paket som väntade på mig, med svensk choklad!! som min fina kompis Karin har skickat. Vilken lycka!! Precis vad jag längtat efter, för det finns faktiskt ingen choklad som Marabou mjölkchoklad (all annan choklad är nästan bortkastad på mig) (men bara nästan!)
Föresten…
Max bryter mot lagen.
Vi visste att vi bröt lite mot reglerna, men tydligen tar de oerhört humorbefriade parkvakterna oerhört seriöst på sådant. Så vi fick böter på $50! America, land of the free alltså (?!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s