Titta – ändra – gör om – gör rätt

So far har jag lagt 20 timmar på att redigera min sista film. Och det är INGENTING egentligen. Men man får tänka på att det här projektet är ändå inte jättestort, filmen är för tillfället 4.48, vilket jag tror är ganska lagom. Det börjar bli bra nu. Jag har nästan hela sekvensen färdig och sedan tillkommer ju så klart sound design, färgmatchning och detaljer som titel och eftertexter. Så jag kan nog lägga minst 20 timmar till på den. Det är kul men jag har en tendens att tröttna mot slutet och inte vara lika noggrann hela vägen. Men det ska jag försöka vara nu. Igår filmade vi det sista och idag checka in vår utrustning för sista gången, mycket märkligt. Hur tusan gick den här tiden så fort? Ikväll ska vi på första avskedsfesten (jag tror det kommer två eller tre till sen…) och nu ska vi gå på sista lektionen. Editing – så klart, mycket tråkigt men nyttigt och viktigt. Idag – color correction. Viktigt alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s