Premiär!

Så var det dags för våra stora filmvisning. Åtta veckor har vi jobbat, ganska hårt, gjort fem filmer var, jobbat på ca 20 filmer till, gått från 16 mm till digitalt, från ljudlöst till ljud, från svartvitt till färg, ni fattar grejen. 
Först hade B-gruppen sin visning, nästan hela vår klass var där och tittade. Det var kul, alla filmer var väl inte jättebra, men många hade potential. 

Crystal och Espen, våra favvo-skådisar (efter Olof så klart) var där

När det var dags för vår grupp åkte snacks och drinkar fram, vi ville ju få publiken på gott humör innan filmerna…

Ganska mycket folk var där, amerikanarna och några av oss utlänningar hade fått dit sina föräldrar och närmast sörjande. Jag tror att de flesta blev chockade. Man kan nog lätt tro att man, efter att ha gått på filmskola, ska göra en film som verkligen ser ut som en riktig film. Så är inte riktigt fallet, eftersom det skulle kräva rätt mycket mer erfarenhet och rätt mycket mer tid och pengar. Nejnej, våra filmer ser ut som bättre amatörfilmer men om man inte är så tekniskt road kan man nog uppskatta dem. I alla fall några av dem, några kan man nog bara uppskatta om man inte är så road av vare sig teknik eller innehåll… Men vi har lärt oss mycket!

Våra brasilianare, Bruna och Eugênia

Olof blev uppkallad av Bryan för att hjälpa till att dela ut diplomen, på scen kan ni också se allas vår älskling Max. (hunden alltså)

Alex med sitt diplom

Klassen (förutom Minky som redan åkt till LA)

Jag och Bryan
Det hela var väldigt trevligt faktiskt. Jag måste fixa några småsaker på min film men sen kommer jag att lägga upp den här. Ha tålamod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s