Filmen är färdig!

Men ni får inte se den än, i morgon är det världspremiär och skulle man vara i New York får man gärna komma och titta. Vi är två klasser som har tagit den här 9-veckors kursen Film Making och därför är det också två screeningar i morgon och sedan ska vi ut på någon pub tillsammans med de skådisarna som är kvar. Det kommer nog bli roligt! Det är ganska många i vår klass som åker hem nästa vecka så denna helgen är fullproppad med saker som vi inte har ”hunnit” göra innan. Vi ska till Coney Island (jag vet inte riktigt vad man gör där, men det ska tydligen vara kul), till en kyrka i Harlem, till Bronx Zoo och sedan åker Olof, jag och Crystal till Niagara Falls på måndag. Så från och med i morgon klockan 19 ungefär, är vi inte längre studenter i New York, utan turister, som vi ha längtat!

Ikväll var Olof och jag och såg The Raven med John Cusack (som är strålande som vanligt). Den var väldigt bra och spännande, som en otroligt bra deckarserie med bara ett avsnitt. Hela atmosfären, stämningen och miljöerna känns väldigt mycket som Sherlock Holmes, men det gör inget, jag älskar ju Sherlock Holmes. Sedan är ju filmen otroligt snyggt gjord (som de flesta filmer idag så klart) och nu när man kan lite är det kul att sitta och fundera på ljus och kameravinklar, även om man mest är fascinerad av historien och också måste blunda lite då och då för att det blir lite för spännande. Men utan en utförligare recension än så här, får The Raven 5 av 5 fjäderfän av mig, så se den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s