Bröllopsbudget… suck…

När man läser om bröllop (nej jag är ingen slav under andras åsikter men man vill ju inspireras) och kommer till rubriken ”planering” eller ”tidsplan” eller ”checklista” eller ”97 lätta steg du måste ta för att överhuvudtaget kunna ha ett bröllop” eller vad de nu kan tänkas döpa det till, så är alla rörande överens om att man behöver en budget. Inget konstigt med det, (en replik jag bara kan höra på västgötska eftersom Sandra, aka Buffalo Bill, hade den i Boelspexet), men var tusan ska man börja? Med att öppna excel kanske, sen får jag väl komma på något…. jag gör det och vad finner jag där? (oj, retoriska frågor, så pedagogiskt) Jo, de har en mall (i rosa, vilket kanske var lite löjligt, men det kunde man ändra) som heter Bröllopsbudget!

Bild

Det var fantastiskt strukturerat och tydligt och alla siffrorna hängde ihop så fiffigt. Jag var såld, så med hjälp av denna + inspiration och schablonkostnader på saker som jag aldrig har köpt förut och förhoppningsvis aldrig kommer köpa igen (typ brud- och tärnbuketter) + gamla papper från mina bröders bröllop (jag har upptäckt att min samlar- och spararbehov är nedärvt…) så lyckades jag få till en ganska bra budget. Eller grund till budget i alla fall, men man måste ju börja någonstans. Vi får väl se hur det går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s