Hantverkare hemma

Vi har hantverkare hemma för första gången, tak och väggar i köket måste göras om på något sätt efter en gammal snöskada. (Lång historia men vi har ett yttertak på vårt kök). De skulle komma 8.00, jag var lite stressad och ville ha en lugn morgon. Olof sa att de säkerligen skulle komma närmare 9, de var ju hantverkare. Det vet man ju, förmodligen skulle de inte ens komma idag. Förmodligen skulle de inte ens komma denna veckan. Vi hade ändå tömt köket men sparat kaffekokaren där, för ”kaffe hinner vi dricka iallafall”. Satte klockan på 07.55 så att vi inte skulle vara helt väck om de nu skulle komma vid 8, fast förmodligen skulle de inte det, det var lugnt. Klockan är nu 08.12 och de har redan hunnit lägga ut papper över hela golvet. Jag sitter yrvaket i min säng och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Hur gör man när man har hantverkare hemma? Våra har so far varit mer i tid än vad jag någonsin är och inte tagit en enda rast, de har blåst omkull alla mina fördomar på 10 minuter. Nu ska vi koka kaffe i vardagsrummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s