Fantastiska frisören för framtida festfrisyren!

Igår var jag hos min nya frisör Kristina på Studio Saga i Höör. Ja, Höör är lite off (om man bor i Lund, inte om man bor i Hörby kanske) men hon fick så mycket beröm under vår bröllopsmässa där och jag har inte direkt någon frisör här i Lund så jag tänkte what the heck (stavas det så?!) och åkte dit. Vilken tur att jag gjorde det för hon är superduktig! Så om ni inte vet vart ni ska vända er och bor någorlunda i närheten av Ringsjön så skulle jag rekommendera Studio Saga

Gillar att de har filmposters på väggarna! 

 

Bild

 

 

 

 

 

Bild

Sitter och blir vacker. Ett steg till avprickat på min långa att göra lista – vissa av sakerna är helt klart roligare än andra. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s