Umgås med brorsbarnen

Ikväll är jag barnvakt, även om jag inte gillar tanken på att jag ”vaktar” barnen, känns mer som om vi umgås och har roligt. I fredags var vi på Kloster, då måste man bygga kojor och äta framför tvn, det är bara att hänga på. Idag är vi i Lund och killarna verkar köra vem-kan-lura-fastern-mest-leken. Men det är roligt och jag försöker minas när man själv var liten och busade och skrattade så att man höll på att kissa på sig, det är skojigt. Men nu sover de (tror jag) och jag äter choklad och jobbar. 

Bild

 

Fina ungar! Så glad att de bor i Lund och inte i Värnamo eller Tyskland som de andra brorsbarnen, men om nåt år hoppas jag att vi alla är mer samlade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s