Möhippa!!

Som jag har våndats och funderat på hur den ska bli, om den ska bli, vilka som skulle komma, om någon skulle komma, vad vi skulle göra, om jag skulle behöva skämma ut mig, om jag skulle ha tid att umgås med alla och vad jag skulle behöva missa som jag har planerat in. Olof har fått ta en del av denna oro och, som vanligt, lugnat mig med att mina tärnor nog vet vad de håller på med. Oj så rätt han hade. Möhippan kunde nog inte ha varit bättre och jag skulle kunna lägga flera timmar på att beskriva den och hur fantastiskt roligt jag hade men jag delar lite av mina mobilbilder istället.

Bild

Jag var helt övertygad om att Olof och jag skulle åka till Tyskland över dagen och blev rätt överraskad när det plötsligt ringde ganska aggressivt på dörren och ett brev for in. Pulsen steg till 180 och jag flängde runt för att hitta allt jag skulle ha med mig. Då hade Olof redan packat en väska så det vara bara att ge sig av, spännande!

Bild

På första stationen möttes jag av en blomkrans, lite bubbel och en uppgift – para ihop rätt fåglar med varandra. Inget svårt för en blivande fågelskådarfru!

Bild

På nästa station var det fiskar!

Bild

Sen hamnade jag till slut i borgen där hela gänget väntade – vilken känsla när man steg in i det rummet alltså! På just den här bilden ser vi kanske inte så glada ut (förutom Amanda så klart!) men det var oerhört trevligt (tyckte jag iallafall 🙂

Bild

Sedan bar det av till Malmö och fäktning (som för övrigt kan ha varit den jobbigaste sporten jag utövat!)! Här är Katta och jag!

Bild

De hade verkligen lyckats pricka in rätt mat för dagen, först var det lunch på TGI Friday – cheeseburgare med pommes och goda drinkar. På kvällen var det sushibuffé! Alltså… Mums!

BildBild

Efter lite avkopplande tid på Ribbans Kallbadhus (jag fick mitt livs första massage) så tog vi en drink i det gröna! Och så middag på det. Hela dagen var liksom precis så där lagom som jag hade hoppats på innan. Det var roliga och nya aktiviteter, god mat, bubbel fanns tillgängligt när man helst var sugen och framförallt fanns det tid för att prata med varandra och bara umgås. Hoppas att alla som var med också hade roligt! Så oerhört gött jag tyckte att det var i alla fall och nu är jag fylld med så mycket tacksamhet, glädje och pepp inför bröllopet – mindre än åtta veckor kvar nu, and counting!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s