Ska vi ha det vita eller benvita porslinet till kaffet?

Så många beslut man har att fatta innan man ska gifta sig. Det känns som första spexet när jag var regissör. Alla kom och frågade de mest konstiga frågor och jag stod där som ett frågetecken och förstod inte varför jag skulle ha svaret på huruvida dekoristen skulle använda matt eller blank färg när de målade bordet till andra akten. Men jag är kanske inte en detaljperson, jag gillar mer att jobba på de stora övergripande sakerna, att alla gäster ska få en bra känsla, att det ska vara lite oförutsägbart och roligt för början till slut. Men hur når man dit då? När vi pratade film i New York så sa de att detaljerna är de som gör att filmen inte blir en kliché. Så för att skapa en härlig känsla av att det är genomarbetat med eftertanke så krävs detaljer. Det är bara att svara på om vi ska ha vitt eller benvitt porslin (vilket för övrigt är en spexreferens ur mitt favoritspex Beethoven -98). Ingen av gästerna kommer tänka på det, men de kommer att känna det, förhoppningsvis…

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s