Vad kan man göra i London?

Alla frågar mig vad vi gör här borta i London, om jag nu har sett alla museer, varit i alla parker och sett alla sevärdheter (inte för att man skulle kunna hinna det på tre veckor men ändå) men faktum är att vi har inte hunnit med så mycket. Jag har nog precis börjat komma i rutinerna med barnen och börjat få in snitsen på hur man snabbast klär på dem när vi ska gå ut. Men vi har mest varit på små utflykter. Vi har ioförsig varit i en del parker och på Londons akvarium och så där men jag tänkte att jag ska hitta på lite mer grejer nästa vecka. Kanske åka till Natural History Museum, det verkar väldigt barnvänligt, de har en hel sida som heter Kids Only och en speciell flik som heter ”Parents’ survival guide”, så de är nog vana vid barn. Sedan måste vi nog åka till Diana Memorial Playground som många pratar om och som lär vara fin. Den ligger i Kensington Gardens och där finns bland annat en jättestor båt som man kan klättra i. Om det inte skulle passa W kan vi säkert mata ankor i närheten eller något. Jag har också precis upptäckt att det finns en City Farm bara några minuter från oss, de har gratis inträde och verkar ha kor, hästar, alpackor med mera. Det är visserligen samma djur som finns hemma men jag tror att W & lilla B kan tycka att är kul ändå!

Det finns några grejer som jag och Olof har planerat att göra sen när han kommer hit också. Bland annat ska vi gå på musikal, det måste vi liksom, det är bland det bästa vi vet. Så vi ska gå och se Wicked. Jag har hört massor om den och har velat se den hur länge som helst. Och så tror jag att vi ska åka Speedboats på Thames. Tror att Christian och Ika också vill göra det så vi får nog turas om att passa barnen då. Jaja, det finns massor mer vi vill göra och vi får väl se om vi hinner med allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s