Bilduppdatering – äntligen!

Efter två försök i skolan och nu en stund på Starbucks så kommer äntligen lite bilder igen!
Ett litet bevis på att våren har kommit till New York, fast för tillfället är det kallt som tusan och regnet har porlat hela dagen. Så det där med att ligga i Central Park kunde jag ju glömma… 

 I måndags flyttade från fina Brooklyn till fina Upper West, vi tog tunnelbanan. Det var billigt men besvärligt…

Veckan har bjudit på fint väder, fram tills idag, men det har varit jättekallt. Och eftersom jag och Olof har packat ner våra mössor och vantar i en väska som vi bestämt oss för att inte öppna förrän vi kommer hem igen, så har vi frusit som bara den. 
Då vi (fortfarande) inte har fixat internet till det nya stället, så hänger vi en del på Starbucks i närheten. Det vi sparar på internet-avgift lägger vi nu på kaffe, kan man säga… 

Igårkväll gick vi ut på ett ställe som heter ”The Cave” i Brooklyn. Det var som en liten grotta, bokstavligen talat, längst bort stod bandet och längs ena väggen var baren och längs andra kunde man sitta. Ganska mysigt men högljutt och hyfsat billig öl. På bilden ovan ser ni Olof, mig, Espen och Vanessa (hon kommer från Schweitz, som vilket alla vet, är nästan som Sverige, för amerikanarna, så vi är nästan landsmän. Hon går i min klass). 

Här har vi Bruna och Eugênia, som också går i min klass. De kommer båda från Brasilien. 
Efter ett tag fick vi tag på ett lösenord till deras wifi, så vi utlänningar försvann i våra mobiler… 
Efter en helkväll tog vi oss till Wendy’s, som vi för tillfället gillar mer än McDonalds, även om de är sjukt långsamma. Ingen snabbmat så långt ögat når… 

Här är bilder från en loppmarknad eller second hand butik som vi ramlade in på av en slump. Där kunde man köpa allt från möbler till kläder till knappar till gamla bilder (på främlingar!?!) och tandavgjutningar (?!!!), mycket underhållande.

Nedan kommer lite blandade bilder från veckans inspelningar. Mitt andra crew har varit ett riktigt tjejgäng med Pamela, Vanessa och Minky. Sedan har vi gjort en annan liten uppgift också och av någon anledning blev vårt crew alla och bara tjejerna, så det har varit mycket tjejer helt enkelt.

Här spelar vi in An apple on the run, på en träplanka som funkar som dolly 
(en grej man kör kameran på för att kunna förflytta sig smidigt) 

En av våra mindre roller

Melonen gör sig redo för entré
I Vanessas film fick jag och Olof spela mot varandra, vilket var kul!
Här är bilder från inspelningen av min ljudfilm, Espen är Döden (men, som han konstaterade själv, ser mer ut som en nunna). Notera vårt pyttelilla Schackspel, som Olof faktiskt har fått från mormor. Det har fått följa med på resan. 
Inspelning av Pamelas film, hon hade fixat en mängd rekvisita och gjorde om ett av våra klassrum till en konstnärs röriga lilla vrå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s