Bröllopsplaneringen rullar på…

Till sist, efter att ha räknat ut porslinsbehovet, jämfört Bergs.se och festservice.net och beställt allting från festservice.net så insåg vi (jag) att man kunde hämta beställningen i Trollhättan. Perfekt tänkte jag tills jag insåg att Trollhättan inte ligger i Skåne (geografi var aldrig min grej). Lätt panik spred sig, jag blev matt och gick och la mig ”ignore it and it might go away” har alltid varit min devis. Det funkar sällan, men med lite stöd från en klok far och handlingskraftig kille så avbokades snabbt den här beställningen och så beställde vi från Bergs.se istället. De är billigast i Skåne och de har varit här förut så det ska nog bli bra… Man ska inte göra det för svårt för sig. 

Bild

 

I övrigt så har min brudklänning kommit. Den som det var lite hetsigt att beställa, för eventuellt skulle den inte hinna komma, det var taight. Men nu är den här i alla fall. Och den var något tightare när jag provade den nu än den var när jag provade den för 5 veckor sedan, märkligt. Mamma tyckte jag såg smal ut, men det gör ju å andra sidan alla när de håller andan. Så nu börjar fokus ”wedding 2013” för fjärde gången. Träning och bra mat – heja! Idag har jag ätit fågel både till lunch och middag, med mycket sallad. Och sedan marängsviss till efterrätt. Man kan inte vinna jämt. 

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s