Tiden går fort!

Dagarna går fort här borta och de fylls både med rutiner och nya intryck. Igår var vi på en CityFarm och tittade på höns, kor, hästar, grisar och alpackor. Förvånansvärt nog var Walter mest rädd för tuppen som gol. Det är väl i stort sett det enda han inte har stött på förut men han vande sig snabbt och ville sen inte lämna hönsen. Här kommer lite bilder från vår stund på Vauxhall City Farm

Walters närmaste möte med en ko

… som tappade intresset ganska fort

Här var vi inne hos hönsen (det var tillåtet)

Walter ser till att Beata inte ramlar ner (men sen gjorde hon det ändå…) (men hon slog sig inte)

En ovanligt närgången höna som precis snott en knapp från mannen vars ben man ser upp i bilden

I tisdags hade vi en riktigt misslyckad dag. Vi skulle åka till en park vid Ikas skola och leka. Åkte buss ett tag, hoppade av och sen gick jag fel. Och ännu mer fel och fattade inte alls hur jag skulle gå. Till sist ringde Ika som var klar på skolan och förklarade att parken bara låg 50 m från busshållplatsen, för jag hade väl hoppat av på rätt busshållplats? Eh nej, det hade jag såklart inte. Men till sist efter mycket frustration kom vi fram och W fick leka! I 15 min, sen var det ”dusk” och parken stängde. Hep. Men idag gjorde vi ett nytt försök och lyckades komma fram till parken i alla fall 45 min innan de stängde, W var mycket nöjd! Jaja, vi kanske inte åker dit så många gånger till, det är mycket bussåkande för 45 minuters lek, men W gillar att åka buss också, så det var okey. I morgon blir det kanske Natural History Museum, om det går någon buss dit. Det är så oerhört besvärligt att åka tunnelbana med vagnen.

Även om tiden går fort så känns det som en evighet innan min kille kommer, det är helt otroligt hur mycket man kan sakna någon! Men idag är det faktiskt mindre än två veckor kvar! Wii! Nu ska jag boka musikalbiljetter till oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s