Visum på gång – nu händer det grejer!

Okey, efter mååånga mail (som inte lett någonstans) och överläggande snack har vi nu bestämt oss. Vi ska läsa en heltidskurs istället! Olof kommer ta en skådespelarkurs på 8 veckor och jag en Filmmaking- kurs på 8 veckor. (skulle skrivit på svenska men det låter inte alls så coolt – filmgörarkurs…) Så vi mailade en av alla de som kontaktat oss från skolan (vi mailade såklart fel person men de skickade snabbt vidare så vi fick svar från båda två) för att förklara att vi ändrat oss och nu j-klar händer det grejer. Direkt skickade de papper som vi ska fylla i för att sedan äntligen få vårt I-20 certifikat som vi sedan behöver för att få vårt VISUM! Äntligen, lätt som en plätt, nästan. Och det här känns faktiskt också mycket bättre. Det är roligare att ta en ordentlig kurs och verkligen jobba när man är där och sen kommer vi ha några veckor på oss att turista ordentligt i New York. Så nu ska vi bara ta tag i lite pappersarbete, boka om lite flygbiljetter, hyra ut lägenheten, hitta en lägenhet i New York och sen är vi på gång!

Vill ni föresten läsa mer om New York Film Academy så kan ni göra det här –> NYFA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s