Första projektet – Mise en scène

Här kommer en ”behind the camera-bild” från min första inspelningsplats som ”director”. Det kommer alltså stå i eftertexterna ”Director – Fanny Ramel”. Coolt va? Alltså, själva filmen kommer nog inte vara bra alls, jag ska redigera den i morgon och det ska bli väldigt spännande och se om vi fick rätt på ljus och fokus. Vi får väl se om jag någonsin lägger upp den här, förhoppningsvis kommer någon av mina filmer bli så bra att jag vågar visa den för världen. 

Igår kväll var det open casting, alla skådisarna gjorde audition för alla filmmakarna och sedan skulle vi öva på att ge regi och be dem göra scenen igen. Det var kul att se alla skådespelarna och framförallt Olof så klart! Men han som höll i hela grejen var otroligt skrämmande och fick nog både oss och skådespelarna att känna sig allt annat än uppmuntrade, jag antar att man får tuffa till sig och försöka lära sig något av sådana människor också men man är inte så kaxig när man väl sitter där. Och så hann vi bara få upp fyra skådisar igen och eftersom vi inte har fått någon utbildning om hur man ger regi än så var det väldigt svårt för att oss att ”prata skådespelarnas språk” som den där här killen ville att vi skulle göra, så det slutade med att han tog över regibiten själv istället. Hyfsat värdelöst kan man säga.

Så efter käftsmällen vi alla upplevde där behövde vi var sin drink, så vi var faktiskt ett helt gäng som gick ut tillsammans och det var kul att umgås över klassgränserna. 

Vi hamnade i en hörna med Olofs kursare, Sabine (från Österrike) till vänster och Crystal till höger. 

Och sen fortsatte Espen, Crystal, Olof och jag vidare till ett annat ställe, här hävdade jag att vi mer övergick till att fira mig och min första inspelning och de andra gick med på det. 
Crystal gör som jag och fotograferar allt, vilket är roligt! 

 Och kvällen slutade med lite nattmat på Kellogg’s Diner som ligger 50m från vår lägenhet, det är en sån där riktigt amerikansk diner, som man ser på film, öppet dygnet runt så klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s